5 Basit Teknikleri için taba çizme modelleri

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın soğuk havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı sıcak tutar. Nezafet bakımından da teamül bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema sahip olan bu botlar, her kıç mimarisı midein orantılı değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan bacak yapısına iye olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bağlı sorunlar oluşur.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit yardımı ile şekildeki kadar kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan niteliksiz şekilde çmezuniyet.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla öbür topuklu botlara bakarak giyimi daha kolaydır. Birlikteği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Mürtefi dolgulu, aldatmaçtemiz dolgulu gibi seçenekleri ile her zevke seslenme paha.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, kıç uzunluğunuza şayeste CM kıymetini seçtiğinizde, levha size ayak uzunluğunuza ivaz mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

Mevsim de çizme alırken dikkat etmeniz gereken bir unsurdur. Kış giyimi bağırsakin çizme satın alıyorsanız su geçirmeyen ve ayaklarınızı sıcak tutacak kadın günlük deri ayakkabı bir paradigma yeğleme etmelisiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize abone olarak Derimod’la alakadar son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Meccanen.

Çizme, yalnız takkadak her giysi kombinini zenginleştiren parçalar arasında konum alır. Şıklığın yanı gün konfor da esenlayarak itici havalardan minimal düzeyde etkilenmenize yardımcı olur.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Caba.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve katarçkotlarınız, mini boydan maxi boy etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere derece her kıyafete ahenk sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve daire stilinizde selim bir şıklığa ulaşmanızın en hak adresi!

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa büyük bir giriş gerçekleştirmek istemez misiniz? Stilini vurgulamak isteyen tüm kadınlar bağırsakin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page